Om os

Er du til fest og farver med 80’er og 90’er pop/rock-musik, dansk og udenlandsk fra øverste hylde, ja så er AMM sikkert det helt rigtige valg for dig. Her er tale om yderst kompetente musikere med årelang erfaring. Vi har alt det i lyd og lys, som vil fuldende din fest og gøre din oplevelse stærk og uforglemmelig.


Igennem tiden har AMM leveret musik til private-, sports-, hal-fester og markedsfester, og hvor vi end er, gør vi vores ypperste for at gøre din fest perfekt. Vi spiller både store og små jobs, - det lokale forsamlingshus, måske dit private telt i haven eller eksempelvis TV 2 Danmark, SDU, HCØ, DOK5000 og OCC, som også har nydt godt af vores musik, - det hele tæller for os.Er du stadig nysgerrig og vil kende lidt til orkesterets tilblivelse og historie, så læs gerne videre……

AMM er et orkester, som bygger på venskab og musikalitet. En af de første byggesten kan henføres til de tidlige 80-ere, da bandets trommeslager og guitarist mødtes og berigede Odenses musikliv med navne som Stifinder, Flavour og Too Late med musik skrevet i eget navn. 

Efter at Too Late stoppede i 1997 havde Lars en selvvalgt bandpause, hvor han koncentrerede sig om egne produktioner. Herefter dannede guitarist Hans Jørgen og bassist John B. det ligeledes venne-baserede Billy Goats, som i mange år var en fast bestanddel af såvel private fester på hele Fyn som foreningsfester i lokalsamfundet Marslev-Birkende. 

Efter nogle år blev den daværende mandlige sanger omskolet til keyboard/synthesizer og lead-vokalen blev overtaget af en kvinde, hvilket fik stor betydning for repertoiret. 

Døren var nu åben for de bedste danske 80-er og 90-er hits med datidens bedste danske sangerinder. Samtidig skiftede bandet navn til Alle Mine Mænd (AMM). Flere og flere udenlandske top-hits er også blevet integreret. 

I 2010 fik Lars igen tid til musik i bandsammenhæng og afløste den daværende trommeslager. Med yderligere få justeringer i besætningen står AMM i den måske skarpeste og bedste version af sig selv nogensinde med tilgangen af sangerinden Stine og keyboardspilleren John N. 

Eventyret fortsætter og bandet takker alle musikervenner, som har bidraget igennem tiden.